Afacerea anului pentru o mică firmă din Iași: a refăcut site-ul Aeroportului Kogălniceanu, pentru 159.400 lei

S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța S.A. a anunțat că, în data de 05.12.2018, s-a făcut recepția serviciilor ce au avut ca obiect proiectarea, dezvoltarea și implementarea portalului web „www.mk-airport.ro”.

Contractul a fost încheiat în data de 12.10.2018 cu S.C. MEDIASMART SOFTWARE S.R.L., la valoarea 134.000,00 lei (fără TVA), adică 159.460 lei, TVA inclus.

În vederea unei bune informări a pasagerilor (informații de transport local și județean, turistice – hoteluri, restaurant etc), pentru o accesare mai rapidă a informațiilor având în vedere că site-ul vechi nu era compatibil cu anumite telefoane smartphone, pentru un aspect mai plăcut care să atragă vizitatorii să caute informații disponibile pe pagina web a aeroportului, precum și pentru o îmbunătățire a imaginii aeroportului, s-au contractat servicii ce au avut ca obiect proiectarea, dezvoltarea și implementarea unui nou web – site mai prietenos cu utilizatorii, mai intuitiv, care să îi ajute pe aceștia să ajungă cât mai rapid la informațiile necesare.

Tot în data de 05.12.2018 s-a făcut recepția unui Sistem dispecerizare și informare pasageri”, echipamente hardware și aplicație ce asigură prin caracteriticile sale o comunicare mai eficientă pe stațiile radio, pe liniile telefonice/interfoane existente, pe e-mail, SITA și AFTN prin aplicațiile dedicate.

Caracteristicile echipamentelor vor asigura o mai bună vizualizare a tuturor aplicațiilor, posibilitatea de control prin multi-touch si tastatura wireless în vederea optimizării controlului digital, sistem prin care se asigură comunicarea cu clienții, companii aeriene și pasageri. Sistemul include și un pupitru ergonomic, din material neelectrizant ce asigură o poziție corespunzătoare dispecerilor pentru desfășurarea sarcinilor de serviciu.

Contractul a fost încheiat în data de 30.10.2018 cu S.C. HEADLIGHT SOLUTIONS S.R.L., la valoarea de 503.347,00 lei (fără TVA). Firma are sediul în București.

Și pentru aceasta a fost contractul anului, ținând cont că, în 2017, cifra de afaceri a fost de numai 383.067 lei, dar a înregistrat o pierdere de 362.012 lei, adică aproape cât cifra de afaceri.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*