Alexandra Borislavschi și-a încheiat mandatul de 4 ani de Director Executiv Guvernanță Corporativă și M&A în cadrul Electrica SA

Alexandra Borislavschi
Alexandra Borislavschi

Alexandra Borislavschi și-a încheiat, în data de 2 august 2019, mandatul de 4 ani de Director Executiv Guvernanță Corporativă și M&A în cadrul Electrica.

Din august 2015, Alexandra Borislavschi a coordonat, în calitate de Director Executiv,  Direcția Strategie și Guvernanță Corporativă, iar începând cu data de 1 mai 2017 a ocupat funcția de Director al Direcției Guvernanță Corporativă și M&A. Alexandra s-a alăturat echipei Electrica în iunie 2013, ca Director adjunct în Direcția Economică și Afaceri Corporatiste și, din februarie 2014, a ocupat funcția de Director de Guvernanță și Finanțe Corporative.

Cel mai important proiect pe care l-a gestionat a fost oferta publică primară inițială de 105% din capitalul social, în perioada octombrie 2013 – iulie 2014, care s-a încheiat cu succes prin listarea duală a Electrica pe Bursa de Valori București și pe London Stock Exchange, reprezentând cea mai mare ofertă publică din România până în acest moment.

Corina Popescu, Director General Electrica SA, a declarat:

„În numele companiei, îi mulțumesc Alexandrei pentru tot ceea ce a realizat, în ultimii șase ani, în cadrul echipei Electrica, unde a avut o contribuție importantă în special în procesul de listare a companiei. Acum, la încheierea mandatului, îi urez, în numele tuturor colegilor, succes în toate proiectele viitoare.”

Grupul Electrica este un jucător-cheie pe piața de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, precum și unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul serviciilor energetice.

Grupul Electrica oferă servicii la circa 3,8 milioane de utilizatori și are o arie de cuprindere națională – cu  organizare în trei zone pentru distribuția energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord, și pe cuprinsul întregii țări pentru funizarea energiei electrice și pentru întreținere și servicii energetice.

Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din București și Londra. Electrica este singura companie românească listată din domeniul distribuției și furnizării energiei electrice din România. Mai multe informații despre Grupul Electrica pot fi găsite pe site-ul companiei: www.electrica.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*