Apartamentele din Constanța se închiriază cel mai repede din toată România

chei imobiliare

Site-ul specializat de intermedieri imobiliare storia.ro a realizat un top al orașelor în care proprietățile listat s-au vândut și s-au închiriat cel mai repede. La vânzare, pe primele locuri sunt București, Sibiu și Brașov, în timp ce la categoria închirierilor de proprietăți, Constanța, Craiova și Arad se află pe podium.

În topul orașelor în care apartamentele, casele și terenurile s-au vândut cel mai rapid comparativ cu media, locul întâi este ocupat de București, unde anunțurile au stat pe site cu 32% mai puțin timp decât media, ceea ce înseamnă că s-au tranzacționat foarte repede. Pe locul al doilea se află Sibiu (-13%), în timp ce Brașov (-11%), Iași (-10%) și Constanța (-8%) ocupă următoarele locuri în clasament. Totodată, orașele în care proprietățile s-au tranzacționat mai lent decât media, anunțurile fiind afișate mai mult timp pe platforma de imobiliare până la momentul vânzării sunt: Cluj-Napoca (+5%), Craiova (+6%), Timișoara (+13%), Oradea (+23%) și Arad – orașul în care tranzacțiile s-au finalizat cu 27% mai lent decât media. 

La capitolul apartamentelor, caselor și terenurilor de închiriat, cele mai rapide tranzacții s-au finalizat în Constanța, unde anunțurile imobiliare au necesitat un timp de afișare cu 25% mai mic până la momentul închirierii proprietăților. Pe locul al doilea se regăsește Craiova (-20%), apoi Arad (-16%), urmat de Oradea (-13%), Sibiu (-10%) și București (-9%). În același timp, orașele în care tranzacțiile de închiriere s-au finalizat mai lent decât media, adică orașele cu anunțuri care au fost afișate mai mult timp pe platformă, sunt următoarele: Timișoara (+14%), Cluj-Napoca (+14%), Brașov (+29%) și Iași (+36%). 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*