APMC asfaltează cu 1,8 milioane lei podul peste canal

CN Administrația Porturilor Maritime Constanța (APMC) SA începe asfaltarea podului hobanat peste Canalul Dunăre – Marea Neagră și a legăturilor rutiere cu Poarta 7, primul sector din cele 22 pe care le are programate până la debutul campaniei agricole când traficul auto în port devine mai aglomerat. În aceste zile, pe pod, se realizează lucrări de pregătire în vederea dirijării traficului pe durata asfaltării și a început frezarea carosabilului.

În următoarele două luni, vor fi asfaltate toate drumurile intens circulate din Portul Constanța. Acestea totalizează peste 31.000 metri pătrați de suprafață asfaltată, în zone care trebuie pregătite pentru afluxul de camioane determinat de campania agricolă. În prima fază a lucrărilor vor fi prioritare toate legăturile cu autostrada A4, apoi șantierele se vor muta spre nordul portului.

Valoarea totală a lucrărilor este de 1.838.400 lei (fără TVA), sumă asigurată din surse proprii ale Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*