ASF se implică în educația financiară în Constanța

Autoritatea de Supraveghere Financiară se implică în educația financiară printr-un eveniment organizat zilele acestea în Constanța și Mamaia.

„Vă așteptăm în zona Cazino Mamaia în prima zi în care ne întâlnim cu cei care doresc să afle mai multe despre ASF și despre serviciile și produsele financiare. Cu sprijinul Primăriei Constanța, suntem alături de consumatori într-o campanie de informare publică.”, au precizat reprezentanții ASF.

Evenimentul de informare a început vineri alături de călătorii din trenul nr. 1681 care a plecat la Constanţa din Gara de Nord. Sâmbătă şi duminică (31 august – 1 septembrie a.c.), cei care doresc să adreseze întrebări sau să solicite informaţii de la reprezentanţii ASF, îi vor putea găsi pe aceştia în zona Casino Mamaia din Municipiul Constanţa, unde, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanţa, între orele 10:00-17:00, vor avea loc discuţii cu cei interesaţi şi vor fi distribuite materiale cu caracter educaţional.

‘Obiectivul acţiunii îl reprezintă informarea consumatorilor cu privire la asigurarea de viaţă şi asigurarea de călătorie, asigurarea obligatorie RCA şi existenţa sistemului de soluţionare alternativă a litigiilor SAL-FIN, pus gratuit la dispoziţia consumatorilor de către ASF. Prin această acţiune publică, ASF continuă seria de evenimente de interacţiune directă cu publicul, înscrisă în strategia de educaţie financiară’, menţionează ASF.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*