Bani gratis pentru digitalizarea firmelor prin PNRR. Ce trebuie să faceți

Goodwill Consulting a susținut o conferință referitoare la principalele prevederi ale programului PNRR – Digitalizare IMM. Un program prin care firmele pot obține între 20.000 și 100.000 de euro, cu o cofinanțare foarte convenabilă, cuprinsă între 10% și 0%.

La conferință a luat cuvântul și reprezentantul Network One Distribution (NOD), principal jucător pe piața de distribuție electro-IT din România. Evenimentul a fost organizat de către Goodroid, SMIS și Raiffeisen Bank. Partenerii evenimentului au fost: AMD, ASUS, Dell Technologies, Hewlett Packard Enterprise, HP, Lenovo, Microsoft Romania.

Zsombor Rákossy, Sales Manager Goodwill Consulting, a știut să prezinte elocvent programul, dar și destindă atmosfera, din când în când. Primul lucru pe care l-a remarcat a fost interesul foarte mare al mediului de afaceri din Constanța pentru acest subiect. Compania a mai susținut conferințe în București și în Cluj.

Acesta le-a explicat celor prezenți că Digitalizare IMM este o oportunitate unică de a obţine fonduri europene, prin PNRR. Programul ar trebui să fie lansat la începutul lunii decembrie, dar data nu este bătută în cuie. Așa cum bine a întrebat un participant însă, doritorii se pot pregăti de acum, pentru că în perioada depunerii va fi cu siguranță un interes extrem de mare.

„Banii pot să fie folosiți pentru hardware, software, și aici discuția poate să fie mai simplă, de la două, trei calculatoare și un server, până la chestiuni mai complicate, cum ar fi poate un sistem de gestionare a clienților sau, de ce nu, automatizarea robotizată a proceselor, soluții pe care le oferă atât cei de le Network One Distribution prin ecosistemul său de parteneri ce acoperă tot teritoriul țării, cât și cei de la Goodroid.”, a declarat Zsombor Rákossy.

Citiți mai mult în Constanța 100%.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*