Black Friday cu discounturi substanțiale la autovehicule rulate din gama premium la Das Welt Auto Constanța

Unul dintre cei mai puternici dealeri auto regionali şi reprezentant Das Welt Auto, EXCLUSIV AUTO CONSTANŢA, aduce în atenţia clienţilor câteva oferte de autovehicule rulate, maşini care se află la sediul de pe strada Dumbrăveni 70 (sens giratoriu Tomis Plus).

Am făcut o selecţie interesantă, spunem noi. Sunt autoturisme foarte bune, cu un număr mic de kilometri şi care merită toată atenţia clienţilor. Mărci renumite şi modele dorite care, acum, au discounturi consistente.”, afirmă Camelia Ciciu, directorul de comunicare al EXCLUSIV AUTO.

Pentru că am vrut să ştim mai multe, ne-am dus până la sediul  Das Welt Auto să vedem „cum arată” un Black Friday al maşinilor rulate. Ne-am plimbat în linişte şi am aflat multe lucruri interesante. Şi nu doar despre aceste 4 modele aflate într-o promoţie specială.

Orice autovehicul de la Das Welt Auto are garanţie şi istoric ce poate fi consultat, în aşa fel încât orice achiziţie să fie sigură.  Ştim că asta este o mare provocare când vrei să cumperi o maşină  la mâna a doua. E o doză de loterie în a găsi vânzătorul care să aibă numai intenţii bune.

Das Welt Auto este o garanţie în sine, pentru orice maşină rulata cumpărată. Clienţii ne preferă fiindcă le oferim tot sprijinul şi toate informaţiile necesare atât în timpul procesului de  achiziţie cât şi după. Şi asta este foarte important de ştiut”, spune Camelia Ciciu.

Dar să revenim la modelele  care fac subiectul acestui Black Friday.

Ne-a rămas gândul la noul Land Rover Defender 90, un SUV celebru care are doar 22 de km la bord. Modelul beneficiaza de 3.000 de euro discount, pana la finalul lunii noiembrie. Un model care te face să visezi la aventuri offroad pe drumuri neştiute  de nimeni. O maşină cu transmisie automată şi 250 de cai putere, pregătiţi să te scoată din cele mai grele situaţii.

Nu am putut ignora şi noul Audi A8 hybrid, cu motor Euro 6 şi cutie de viteze automată. O maşină pe care am putea-o numi „prezidenţială”, date fiind dimensiunile şi prestanţa pe care o conferă.  Nu se poate ignora şi discountul de 5.000 de euro pe care îl primeşte cel ce o vrea acasă. Un model la fel de bun pentru bunsiness cât şi pentru familie.

Celelalte două modele sunt noul Audi A5 SPORTBACK cu un discount foarte bun de 2600 euro şi noul Audi A4 ALLROAD QUATTRO cu avantaj client de 3500 euro.

Vă invităm la sediul nostru din strada Dumbrăveni nr. 70, la sensul giratoriu de la Tomis Plus, să descoperiți toate ofertele din parcul Das Welt Auto Constanța. Promoţia de Black Friday la este valabilă până la finalul lunii noiembrie”, a mai precizat Camelia Ciciu, directorul de comunicare al Exclusiv Auto.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*