Black Friday pe litoral: un sejur de cinci nopți pentru două persoane poate ajunge la sub 240 de lei

Sezonul estival 2020 pare compromis

reduceri de până la 60% la vacanțele pe litoralul românesc din vara 2021

Vacanțele pe litoral pentru vara 2021 se vor vinde în perioada 12-15 noiembrie cu discounturi de până la 60%, cele mai mari din an, pentru că la pachetele cu preț redus Early Booking se calculează și reducerile cu ocazia Black Friday, anunță Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe segmentul vacanțelor la Marea Neagră. Cumpărat în această perioadă, un sejur de cinci nopți la un hotel de pe litoral pentru două persoane poate ajunge la sub 240 de lei.

În intervalul 12-15 noiembrie, românii pot alege din sute de pachete turistice la hotelurile din portofoliul Litoralulromanesc.ro. Discountul acordat de turoperator se adaugă reducerilor care există deja în această perioadă prin programul Înscrieri Timpurii 2021. Persoanele care rezervă un sejur în perioada de Black Weekend trebuie să achite pachetul selectat până cel târziu luni, 16 noiembrie. O altă condiție a programului este faptul că sumele achitate sunt nerambursabile. Totuși, românii care nu vor să riște să-și piardă banii în cazul în care nu mai pot pleca în vacanță dintr-un motiv sau altul, inclusiv din cauza pandemiei de coronavirus, au posibilitatea de a include în pachet asigurarea de tip storno prin intermediul căreia poate fi recuperată integral contravaloarea sejurului achitat.

“Așteptarea noastră este ca, în ciuda contextului dificil și a incertitudinii din acest moment, turiștii să-și mențină interesul crescut pentru achiziționarea vacanțelor în perioada de Black Friday. Acest lucru se datorează atât reducerilor foarte mari, de până la 60%, cât și faptului că în acest an turiștii pot opta pentru anulare gratuită cu asigurarea storno cu acoperire a riscului generat de pandemia de Covid-19”, afirmă Ionuț Nedea, directorul general Litoralulromanesc.ro.

Cel mai ieftin pachet care poate fi achiziționat prin oferta Black Friday costă 239 lei pentru cinci nopți de cazare într-un hotel de două stele din Eforie Nord. Tariful este pentru două persoane. La un hotel de trei stele, tot din Eforie Nord, turiștii pot rezerva o cameră cu 365 de lei/sejur de 5 nopți, doar cazare. Cinci nopți de cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele din Mamaia costă 850 de lei pentru două persoane. Turiștii care vor să stea la cinci stele în sezonul estival 2021 și să rezerve un pachet cu demipensiune la un hotel din Mamaia Nord vor plăti în campania de Black Friday 355 de euro/cameră.

Ofertele de Black Friday de pe www.litoralulromanesc.ro sunt în aproximativ 120 de hoteluri din portofoliul turoperatorului român.

În 2019, în cele patru zile ale campaniei de reduceri Black Friday, turoperatorul a vândut vacanțe în valoare totală de 1 milion de euro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*