Bogdan Huțucă, PNL: Guvernul socialist a împrumutat până acum, doar în acest an, 8 miliarde de euro, iar situația devine din ce în ce mai critică

Bogdan Huțucă, deputat PNL de Constanța, spune că guvernul socialist al României a împrumutat până acum, doar în acest an, 8 miliarde de euro, iar situația devine din ce în ce mai critică.

„România tocmai a depășit 100 de miliarde de euro datorie, iar în prezent doar dobânzile înseamnă câteva miliarde de euro pe an.
În total, de când sunt la guvernare de aproape 3 ani, PSD-ALDE au îndatorat românii cu aproximativ 30 de miliarde de euro. Practic, ei s-au împrumutat în creștere economică mai mult decât s-a împrumutat guvernul Boc în condiții de criză internă și globală.
Oamenii trebuie să înțeleagă un lucru foarte simplu. NU ne putem dezvolta dacă facem datorii zi de zi, iar banii se duc în consum. Căci asta am făcut cu socialiștii la guvernare.
Țara se ridică prin muncă, prin construcții de autostrăzi, prin spitale moderne, prin școli moderne și printr-un mediu antreprenorial dezvoltat. Asta promitem, muncă. Și promitem muncă pentru că îi respectăm pe români și nu putem să-i păcălim. Și tare bine ar fi ca și românii care s-au lăsat păcăliți de PSD să se trezească cât mai repede.”, a precizat acesta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*