Cămara cu Merinde s-a redeschis

Cu o tradiție de aproape 10 ani în Constanța și după o scurtă dar binemeritata vacanță de câteva luni, pe bulevardul Mamaia, nr. 180, cunoscuta locație vegană și-a redeschis larg porțile.

Sunteți așteptați cu aceleași preparate și produse vegetariene, vegane și raw vegane pe care deja le cunoașteți și apreciați dar și noi feluri de mâncare delicioase pe care vă invităm sa le descoperiți de luni până vineri, între orele 8.00-18.00 și sâmbătă de la 10.00 la 16.00.

La Cămara cu Merinde găsiți întotdeauna cele mai bune opțiuni pentru cele trei mese principale dar și gustările de care cu toții avem nevoie pe parcursul unei zile. Începând cu micul dejun, unde „vedetele ” sunt laptele de migdale, ovăzul, chia, avocado sau fisticul, până la prânz și cină, Cămara cu Merinde vă propune o paletă întreagă de arome, texturi și gusturi ale alimentelor sănătoase. Mai mult de atât, Cămara cu Merinde vă recomandă și varianta „Meniul Zilei” în care grija a „ce mâncăm azi?” dispare ca prin minune. Sau cât ai spune… dulce!

Hmmm… A spus cineva desert? Nu putea lipsi, desigur. Toate bunătățile dulci, reinterpretate în manieră vegană, fără strop de lactate de origine animală, ouă, gluten și zahăr sunt la noi în vitrină: variate sortimente de torturi, Snickers, Bounty, Fererro, Candy Balls și ciocolată.

Este important de menționat că deserturile nu sunt procesate termic, astfel încât ele își păstrează toți nutrienții. Și savoarea. ❤️

Iar dacă vorbim despre vitamine, nutrienți și savoare, nu uităm nici de …hidratare.

Și pentru că ne plac rimele, vă spunem că la Cămara cu Merinde sunt foarte iubite și…”zmutiurile”. Verde tropical, True Blood, Pina Colada, Limo-Strawberry, Porto-Cătina sau Flamingo sunt câteva dintre ele și vă asigurăm că sunt la fel de gustoase pe cât de interesantă le e denumirea.

V-am mai povesti și scrie multe despre toate deliciile culinare de la Cămară dar cel mai bine și mai bine ar fi sa vă convingeți singuri de calitatea, prospețimea, savoarea și gustul bucatelor noastre.

Vă dăm întâlnire sigură la… Cămara cu Merinde, b-dul Mamaia 180!

Detaliile despre meniu, produse și locatie le găsiți pe Facebook, pagina Cămara cu Merinde, pe www.camaracumerinde.ro sau pentru livrări și take away puteți apela 0792 01 36 34.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*