Caravana Smart City ajunge în Constanța

caravana smart city
Caravana Smart City în Sibiu

Vineri, 13 septembrie 2019, Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate, împreună cu Primăria Municipiului Constanța, organizează cea de-a noua etapă din Caravana Smart City 2.0 – Implementarea.

Acesta este unicul program de promovare a conceptelor Smart City și de informare a factorilor decidenți cu privire la noile tehnologii, a modalităților de implementare și mai ales a oportunităților de finanțare a acestora.

La eveniment vor participa primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, care va discuta despre proiectele de tip Smart City implementate sau în curs de implementare și despre planurile de viitor ale orașului, administratorul public al Primăriei Sectorului 4 din București, Ioan Gâf-Deac, care va prezenta exemple de bune practici în domeniul Smart City pentru comunitățile locale urbane și companii de top ca Orange, Asseco sau Ramboll vor prezenta soluții tehnologice concrete, menite să îmbunătățească viața cetățenilor și să optimizeze resursele orașului.

Programul Caravana Smart City, organizat de Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate, este desfășurat sub Înaltul Patronaj al Ministerului Energiei. Până în prezent, programul a parcurs peste 10.000 km și a reunit peste 1500 decidenți și profesioniști ai administrației publice.

Următoarele opriri ale caravanei pe anul 2019 vor avea loc la Brașov și București.

Participarea reprezentanților instituțiilor publice este gratuită.

Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate (ARSCM) este principala organizație a Industriei Smart City din România, având ca obiectiv principal dezvoltarea comunităților creativ-inteligente din țară. Organizația se bucură de recunoaștere internațională, fiind membră în diferite organizații, comisii consultative, grupuri de lucru și este partener în programe naționale și internaționale alături de cele mai importante corporații implicate în proiecte de Smart City.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*