Cum poți să câștigi 2.000 de euro pentru o fotografie cu temă agricolă

Dacă ai un smartphone sau un aparat de fotografiat, puțină imaginație și un peisaj frumos, poți câștiga 2.000 de euro pentru o singură fotografie.

Trebuie să o înscrii în competiția „Câmpuri vizuale”, aflată la prima ediție.

Câmpuri vizuale se adresează călătorilor înarmați cu orice aparat foto, care, în drumurile lor prin țară, descoperă și scot la lumină poveștile vizuale care până ieri treceau neobservate. Geometria la scară mare a agriculturii moderne este inspirație, dar și subiect generos pentru cadre fotografice cu valoare estetică nebănuită.

Orice fotografie este binevenită, indiferent de valoarea echipamentului foto cu care a fost realizată. Scopul este de a conștientiza iubitorii de frumos că agricultura în România este într-un proces de transformare profundă, care se desprinde rapid de narativele vechi dominate de romanele copilăriei.

Competiția propune premii totale în valoare de 3500 de euro și este deschisă până la 15 octombrie 2019, dată la care se încheie și majoritatea campaniilor agricole de vară. Juriul profesionist va acorda marele premiu, în valoare de 2000 de euro, în timp ce premiul de popularitate va fi decis prin vot pe site-ul dedicat proiectului.

Înscrierile în concurs se fac prin intermediul paginii web CampuriVizuale.ro, fiecare participant putând trimite maximum cinci lucrări care să respecte cerințele organizatorilor. Regulamentul și condițiile de participare sunt disponibile la adresa https://campurivizuale.ro/inscrie-te/

Cele mai bune cadre intrate în concurs pot fi văzute inclusiv pe rețelele sociale ale proiectului fotografic.

Competiția se bucură de susținerea Aldahra, lider internațional în agribusiness și Agricost SA, cea mai mare fermă tehnologizată din România.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*