Câți bani plătește pentru ziare Serviciul Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța

Serviciul Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța cumpără 65 de ziare în fiecare zi lucrătoare.

Recent, SPAS a atribuit un contract unei firme din localitatea Clinceni, județul Ilfov, prin care serviciul primește, în fiecare zi, timp de 12 luni, următoarele ziare: Telegraf 13 bucăți, Cuget liber 13 bucăți, Libertatea 13 bucăți, Adevărul 13 bucăți, Jurnalul național 13 bucăți.
În total, 65 de ziare.

Pentru acest lucru, Serviciul Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța plătește 20.915,18 lei, fără TVA.

Publicațiile trebuie să fie livrate până la orele 08:00 la locația stabilită a autorității contractante, de pe raza municipiului Constanța.

Serviciul Public de Asistență Socială s-a înființat în octombrie 2015, prin votul consilierilor locali, și funcționează în subordinea Consiliului Local Constanța.

Potrivit hotărârii de înființare, „Serviciul Public de Asistență Socială este furnizor de servicii sociale pentru protecția copilului, a persoanelor cu handicap, a persoanelor vârstnice, a familiei și a altor grupuri aflate în nevoie socială”. Structura sa cuprinde 1.482 de posturi, cele mai multe, respectiv 1.300, fiind de asistenți personali.

Printr-o hotărâre de Consiliu Local s-au stabilit și salariile angajaților. Directorul general are un salariu de 9.333 de lei, directorul adjunct – 9.135 de lei, un șef de serviciu are 8.587 de lei, iar un șef de birou 7.442 de lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*