Ce amendă a primit proprietarul caprelor care au ajuns pe bulevardul Tomis

Polițiștii locali au fost sesizați cu privire la faptul că pe un drum public din municipiul Constanța, mai multe capre au fost lăsate nesupravegheate.

„În urma activităţilor specifice desfăşurate, a fost identificat proprietarul care a fost sancționat contravențional pentru nesupravegherea animalelor astfel încât să nu treacă sau să rămână libere pe drumurile publice, spații verzi și terenuri în perimetrul construibil al municipiului Constanța, în conformitate cu prevederile H.C.L Constanța nr. 77 privind aprobarea Regulamentului privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, art 12, pct.10, lit.f.”, a anunțat Primăria Constanța.

Hotărârea prevede o amendă cuprinsă între 500 și 1.000 de lei.

„Vă reamintim că poliţiştii locali monitorizează în permanenţă întreg municipiul Constanţa şi manifestă toleranţă zero faţă de persoanele care încalcă prevederile legale. Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetăţenii şi îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legii la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.”, a precizat Primăria Constanța.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*