Ce buget are NEVERSEA 2019

Bugetul NEVERSEA, cel mai mare festival de la malul mării, este de circa 9 milioane euro.

„Bugetul NEVERSEA este în jurul a 9 milioane de euro, pentru acest an.”, a precizat Bogdan Buta, general manager al evenimentului, a declarat, într-o conferință de presă.

Bugetul municipiului Constanța prevede, pentru 2019, venituri totale de 612.653.000 lei, adică circa 129 de milioane de euro. Asta înseamnă că bugetul festivalului este de 7% din bugetul total al orașului.

De asemenea, bugetul NEVERSEA înseamnă o sumă de aproape două ori mai mare decât toate proiectele europene semnate de Primăria Constanța în anul 2018. (detalii AICI).

Încă o comparație interesantă: bugetul NEVERSEA 2019 este de 56% din veniturile pe care le va încasa, pe tot parcursul anului, Primăria Cumpăna, care va încasa în acest an, în total, 15,9 milioane de euro.

Bogdan Buta a precizat că pentru buna desfășurare a evenimentului lucrează peste 5.000 de persoane, plus 1.400 de voluntari.

„Sunt undeva la 50 de restaurante și de ordinul sutelor de puncte pentru băuturi răcoritoare sau alcoolice. Cei mai mulți sunt locali, dar sunt și diferiți chefi sau restaurante cunoscute. Cumva încercăm să satisfacem cerințele tuturor, de la cei care își doresc opțiuni cât mai accesibile, până la cei care își doresc ceva premium. Urmărim calitatea, iar pentru anumite produse și servicii trebuie să aducem operatori specializați.”, a precizat acesta.

Continuarea textului, în Constanța 100%.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*