Ce prime de Crăciun oferă LIDL în acest an

LIDL România a extins beneficiile pentru angajații săi: o nouă asigurare de viață și prime de Crăciun duble în 2020, față de anul anterior.

În luna decembrie 2020, Lidl va dubla prima de Crăciun și va oferi 800 de lei pentru angajații cu o vechime mai mare de 6 luni în companie și 400 de lei pentru cei care lucrează de mai puțin de 6 luni, în semn de mulțumire și apreciere pentru dedicarea de care au dat dovadă și în acest an, cu siguranță cel mai dificil de până acum, potrivit unui comunicat de presă.

Totodată, la aceste beneficii se adaugă în luna decembrie și cadouri de Moș Nicolae pentru angajații care au copii cu vârsta de până la 14 ani.

Citește și: În lipsă de parcuri, constănțenii își petrec timpul liber în parcarea de la LIDL

Retailerul spune că oferă cele mai mari salarii din segmentul său și este preocupat constant de extinderea pachetului de beneficii pentru membrii echipei Lidl. De exemplu, în luna septembrie a introdus o asigurare de viață care acoperă atât cazurile de accident, cât și cele de îmbolnăvire și care este valabilă oriunde în lume. Totodată, din grijă pentru oameni și pentru toți membrii familiei Lidl, retailerul a introdus în asigurarea pe care le-o oferă angajaților săi, servicii speciale care au acoperire și în cazul îmbolnăvirii ca urmare a infectării cu virusul SARS – CoV-2.

Investiția totală a retailerului în aceste prime de sărbători pentru echipa Lidl este de peste 11 milioane de lei.

Citește și: A găsit o bucată de fier în lebăr

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*