Ceas exclusiv elvețian pentru a celebra „Generația de aur”

Sursă foto: kultho.ro

Elvețienii de la Frédérique Constant au creat un ceas special pentru a celebra „Generația de aur” a fotbalului românesc. Ceasul Frédérique Constant Highlife Generația de Aur 1994 va fi produs în numai 200 de exemplare.

„Cele 200 de exemplare ale acestei ediții limitate sunt comercializate exclusiv în România. Fiecare ceas este numerotat 1/200.”, a transmis compania.

Cadranul galben ne amintește de culoarea tricourilor purtate de echipă, fiind completat subtil de modelul unei mingi de fotbal, cât și de inscripția anului 1994. Vine cu o curea din cauciuc adițională și cu o plăcuță metalică gravată cu silueta echipei de fotbal a României. Indecșii și indicatorii orar și minutar poartă culoarea albastru, iar indicatorul secundar – roșu, amintindu-ne de steagul țării noastre, iar spatele ceasului poartă logo-ul Generației de aur.

Frédérique Constant onorează succesul pe care „Generația de aur” l-a avut în 1994 la Campionatul Mondial creând un ceas special ce omagiază succesul de atunci al acesteia. Ceasul are un mecanism automatic, geam de cristal safir, 41 mm în diametru. Va fi disponibil în magazinele din România în curând. Prețul orientativ: 11.950 de lei.

Frédérique Constant SA este o producție elvețiană de ceasuri de mână de lux cu sediul în Plan-les-Ouates, Geneva. Înființată inițial în 1988 de cuplul căsătorit olandez Peter Stas și Aletta Stas-Bax, a fost achiziționată în 2016 de Citizen Holdings din Tokyo, Japonia. Sediul companiei este în Geneva, Elveția.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*