Cel mai mare diamant din România, estimat între 45.000 și 65.000 de euro, prezentat în Constanța

Cel mai mare diamant, ce a ieșit vreodată la vânzare în România, va fi prezent la Constanța, în zilele de 9 și 10 martie. Briliantul de circa 8,59 carate este estimat între 45.000 și 65.000 de euro și va fi prezentat privat, într-un turneu exclusivist prin cele mai importante orașe ale țării. După o prezență de succes în capitala Moldovei, la Iași, prețioasa bijuterie va fi prezentată și în orașul de pe litoralul Mării Negre.

Superbul diamant, alături de alte aproximativ 50 de bijuterii de colecție, vor fi dezvelite luni, 9 martie 2020, ora 15:00, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Hotel Ten din Constanța. Prețioasele bijuterii vor fi expuse presei sub o pază strictă, având în vedere valoarea lor.

Între bijuteriile de colecție, cea mai valoroasă piesă, estimată de specialiști între 100.000-150.000 de euro, este un aristocratic set, realizat de brandul de bijuterii exclusiviste Pheres, compus din colier și cercei decorați cu 115 diamante, ce totalizează peste 27 de carate.

Tot celebrul designer Pheres semnează și un elegant colier din aur alb, pavat cu 204 briliante, în greutate totală de 8,8 carate, ce a fost purtat recent de artista britanică Rita Ora, estimat pentru piața românească, în cadrul licitației, la o valoare conservatoare de 9.000-14.000 de euro.

Casa Artmark oferă și posibilitatea probării acestora, în baza unei rezervări prealabile pentru perioada 9-10 martie la Constanța. Raportat la valoarea elitistă a acestor bijuterii importante casa de licitație a anunțat că oferă posibilitatea doamnelor ce vor participa a licitație să achiziționeze aceste comori și cu plata în rate, pe o perioadă de cel mult 12 luni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*