Concurs de proiecte de afaceri în domeniul reciclării. Puteți câștiga imprimante 3D

În perioada 15 – 25 noiembrie 2019, în cadrul proiectului „Laboratorul de reciclare”, S.E.O.P.M.M. Oceanic-Club în parteneriat cu OMV Petrom, organizează un concurs de proiecte de afaceri în domeniul reciclării pe teritoriul județului Constanța.

Participarea la acest concurs are loc prin înscrierea în formularul de la finalul textului și este destinată exclusiv cetățenilor români cu domiciliul în județul Constanța.

Ideile tale pot fi recompensate: primele cele mai bune 10 proiecte dintre cele ce vor fi depuse în intervalul menționat vor fi premiate cu câte o imprimantă 3D.

Concursul este destinat exclusiv cetățenilor români cu domiciliul pe teritoriul județului Constanța.

Înscrierea unui proiect de către persoane care nu au domiciliul în Județul Constanța nu este admisă în această etapă a proiectului „Laboratorul de reciclare”.

Înscrierile proiectelor au loc în perioada 15-25 noiembrie 2019.

Analiza și jurizarea proiectelor au loc în intervalul 26 noiembrie – 3 decembrie 2019.

Anunțul și contactarea câștigătorilor sunt programate pentru 4 Decembrie 2019. Anunțul proiectelor câștigătoare se va face în secțiunea Noutăți a acestui web-site.

Decernarea premiilor pentru primele 10 cele mai bune proiecte de afaceri în domeniul reciclării va avea loc în data de 5 Decembrie 2019.

https://sites.google.com/…/laboratorul-de…/pagina-de-pornireFii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*