Constanța, împodobită de Crăciun de mai multe societăți comerciale

Agenții economici care vor să aducă magia Crăciunului în orașul de la malul mării au ales zonele pe care le vor împodobi și în cel mai scurt timp se vor apuca de treabă.

  • SOLID HOUSE, unul din cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din regiune, va împodobi o zonă din parcul din Tomis II
  • CORA va împodobi o zonă din parcul de la Gara CFR
  • MCF CONSTRUCT 2000 SRL va împodobi intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu, precum și zona din fața Școlii de înot Gheorghe Oancea
  • SC METCHIM TRADE S.R.L va împodobi o zonă din Parcul Tăbăcărie
  • CHIMPEX SA și AMEROPA GRAINS SA vor împodobi o zonă din parcul din fața Teatrului „Oleg Danovski”
  • RAJA va împodobi zona verde situată la intersecția străzii Caraiman cu Șoseaua Mangaliei

De asemenea, S.C. LUXTEN LIGHTING COMPANY S.A. va împodobi bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Suceava și Lupoaică și bulevardul Al. Lăpușneanu, tronsonul cuprins între strada Soveja și bulevardul Tomis. Tot Luxten va împodobi și parcul de la Casa de Cultură, precum și mai multe sensuri giratorii din oraș.

În afară de aceste zone, încă 5 brazi vor fi amplasați în parcul Arheologic, în parcul de la Gara CFR, în parcul de la Casa de Cultură, în cel din Poarta 6 și în zona CET, la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Cumpenei. De împodobitul lor se vor ocupa tot cei de la Luxten.

„Nouă, constănțenilor, nu ne rămâne decât să alegem cel mai frumos decor. Trebuie doar sa intrăm pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța și pe site-ul www.primaria-constanta.ro si să votăm zona favorită!”, spun reprezentanții Primăriei.

Câștigătorul va fi promovat în mod constant pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, precum și pe rețelele de socializare ale acesteia.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*