CT BUS și Primăria Constanța încep procedura premergătoare achiziției unui număr de 150 de mijloace de transport în comun ecologice

Primăria vrea să înlocuiască vechile MAZ-uri cumpărate pe vremea lui Radu Mazăre
Primăria vrea să înlocuiască vechile MAZ-uri cumpărate pe vremea lui Radu Mazăre

CT BUS și Primăria Municipiului Constanța  încep procedura premergătoare achiziției unui număr de 150 de mijloace de transport în comun ecologice, pentru înlocuirea flotei de autobuze MAZ.

          Astfel, până pe data de 24 iulie 2020 are loc o primă consultare de piață pentru procedura de achiziție din cadrul proiectului: „Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin construcția unui nou depou și achiziția de mijloace de transport în comun ecologice, destinate transportului public.”

          Scopul proiectului este achiziția de autobuze ecologice (CNG, CNG hibrid sau electrice) pentru înlocuirea celor 79 de autobuze MAZ care deservesc rutele existente, dar și pentru  înființarea a încă 7 noi trasee.

          De asemenea, în funcție de tipul de propulsie propus, se va lua în calcul amenajarea unei autobaze noi. CT BUS  va investi semnificativ în infrastructura de încărcare. În cazul în care se va opta pentru o instalație electrică, va fi necesară instalarea a cel puțin 70 de stații duble de încărcare rapidă și lentă pentru autobuzele electrice. În cazul achiziționării  de vehicule pe bază de CNG sau CNG hibrid, toate ofertele depuse vor conține obligatoriu și infrastructura de alimentare cu gaz.

          Toate ofertele ce vor fi subscrise vor avea incluse pachete de mentenanță pe o perioadă de timp extinsă (4-8 ani).

          Termenul până la care se transmit propunerile: 10 de zile calendaristice de la data publicării anunțului în SEAP / pe website-ul propriu (www.ctbus.ro).

          Termenul până la care se va desfășura procesul de consultare: până la 90 de zile de la data expirării termenului limită de depunere a soluțiilor.

          Soluțiile prezentate, opiniile, sugestiile și recomandările cu privire la aspectele supuse consultării vor fi transmise de către operatorii economici interesați numai prin mijloace electronice, la adresa de mail: achizitiipublice@ctbus.ro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*