Cum arată noua grilă de programe a RCS & RDS

Ca urmare a unor modificări legislative, RCS & RDS a anunțat că este obligată să modifice din 14 noiembrie grila de programe TV recepționată prin serviciul de televiziune prin cablu în județul Constanța.

Pentru clienții care dețin set-up-box-uri DIGI sau televizoare cu profil DIGI (în principal modele produse începând cu anul 2014), reorganizarea canalelor TV în grilă se va realiza prin scanare automată, iar pentru cei care au televizoare fără profil DIGI sau mai vechi de anul 2014, va fi necesară o scanare manuală.

Programele TV preferate vor fi pe o nouă poziție în grila TV. Poți să afli noutățile din documentul atașat sau online, pe www.DIGI.ro/grila.

Iată ordinea din noua grilă.

„Menționăm faptul că grila de programe prezentată în tabel are un caracter orientativ, poate suferi modificări și va fi disponibilă, în funcție de opțiunile contractate, după realizarea modificărilor tehnice necesare. În continuare, stabilirea ordinii canalelor poate fi realizată oricând de dumneavoastră, din meniul televizorului pe care îl dețineți, prin crearea propriei liste de posturi TV favorite sau prin aranjarea în ordine alfabetică. Pentru mai multe informații legate de reorganizarea grilei de canale TV, vă invităm
să accesați site-ul DIGI.ro/grila, să ne contactați la numărul de telefon 031 400 4414, sau să vizitați cel mai apropiat magazin/ punct de prezență DIGI.“, au transmis reprezentanții companiei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*