Dedeman va construi un nou magazin în Constanța, investiție de 14,6 milioane lei

Primăria Constanța a eliberat, pe 22 februarie 2024, o autorizație de construire, nr. 161, pentru Dedeman SRL, în vederea realizării unui magazin pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 131.

Autorizația este valabilă pentru „Construire magazin comert cu amanuntul, cabina poarta, punct conexiuni electrice, post transformare, copertine, amenajari exterioare, drumuri si platforme, parcaje, lucrari tehnico-edilitare, put apa, pilon publicitar, panouri de directionare si reclama, reclame pe fatada, imprejmuire teren, amenajare spatii verzi, amenajari accesuri, organizare de santier -lucrari de construire executate in perimetrul zonei ZRCC1”. Documentul este valabil 24 de luni.
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a decis ca proiectul pe care l-a depus Prefabricate Dobrogea SRL să se supună procedurii de efectuare a impactului asupra mediului pentru construirea unui magazine Dedeman, pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța.

Recomandare: Frații Pavăl de la Dedeman, lecție de business
 
Construcția principală va avea 19.688,45 mp, iar anexele vor fi diverse – de la gospodărire antiincendiu – 192,51 mp, cabină poartă, rafturi exterioare acoperite de 394 mp și 598 mp, copertină cărucioare, post de transformare și puncte de conexiuni electrice. Conform memoriului de prezentare, „Investiția prin programul care o fundamentează este un magazin – depozit de vânzare a diferitelor categorii de materiale de construcții- “magazin general materiale de construcții”, scopul declarat al acestui tip de comerț fiind sprijinirea constructorilor, a micilor întreprinzatori și a persoanelor fizice care vor să construiască ca un „hobby” în aprovizionarea curentă cu produse de calitate și la prețuri corecte a mărfurilor specifice acestor activități.
 
Valoarea investiției este de 14.618.674 lei fără TVA, iar proiectul va fi implementat în 12 luni.

Construcția este astfel structurată în spațiul interior încât asigură separarea fluxurilor pentru clienți de circuitul de aprovizionare internă a magazinului. Compartimentările interioare sunt realizate prin poziționarea sistemelor de depozitare și expunere a mărfurilor comercializate și prin pereți ușori din gips carton, creând alveole de expunere a mărfurilor pe sortimente bine definite, cu circulații interioare prestabilite astfel încât să permită cumpărătorului să ia o decizie rapidă în alegerea și cumpărarea produselor.

Recomandare: Polițiștii, nemulțumiți de salarii, vor să se angajeze la LIDL sau să facă Uber. „La Dedeman ai deja salariu de comisar”
 
Complexul astfel structurat oferă un parcurs fluid al spațiului interior, având cel puțin două accese pentru clienți și acces separat pentru aprovizionare marfă și personal angajat.

Pe lângă spațiile de depozitare și comercializare, complexul dispune de spații interioare de birouri personal angajat, grupuri sanitare, spații auxiliare.

Încăperile proiectate beneficiază de iluminat natural direct, prin ferestrele cu ochiuri mobile și geam termoizolant prevăzute pe pereții exteriori.

Recomandare: Exemplul Dedeman. Românii fac profit net de 16%, în timp de unele multinaționalele raportează pierderi imense

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*