Delfinariul vă așteaptă la antrenamente interactive

Deflinariul din Constanța este deschis în perioada sărbătorilor și vă așteaptă la antrenamente interactive.

„Complexul Muzeal de Științe ale Naturii – Delfinariul Constanța vă așteaptă și în perioada de iarnă, și în perioada de Sărbători. Suntem închiși doar în prima zi de Crăciun și prima zi a Anului Nou, pe 1 ianuarie. În rest, suntem deschiși și funcționăm”, a declarat Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Acesta a însemnat ce înseamnă antrenamente.

“Vreau să explic ce înseamnă antrenamente și ce înseamnă demonstrații. În timpul săptămânii avem antrenamente interactive unde merită să veniți. Ele nu sunt ceva mai puțin decât demonstrațiile – sunt un element educativ suplimentar. Altfel spus, aceste antrenamente înseamnă ceva mai mult decât demonstrațiile, neapăsând pe spectaculozitate, ci mai mult pe transferul informațiilor către vizitatori, către dumneavoastră. Să aflați – că sunteți în majoritate constănțeni – ce e cu aceste animale, cum se înțeleg ele cu omul și cum comunică. Toate astea se întâmplă de luni până vineri la orele 11.15 cu denumirea de “Antrenamente cu Delfinii”. Vă invităm să le vedeți!” spune directorul, Adrian Bîlbă.

“În weekend, zilele de sâmbătă și duminică avem demonstrații. Acolo, elementul de spectaculozitate înlocuiește sau prevalează pe cel educativ, pentru că s-a observat că vizitatorii din weekend sunt de regulă cu copii mici, cu familii – axați pe relaxare – și vrem să transmitem o imagine relaxată a Delfinariului. Așadar vă așteptăm la Delfinariu de luni până luni! La orele 11 și 15 – ore la care performăm cu delfinii antrenamente, respectiv demonstrații”, a mai spus Adrian Bîlbă, directorul CMSN.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*