Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța plătește o firmă privată ca să-i aerisească birourile

Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța s-a mutat, anul trecut, într-un sediu nou, închiriat de la un om de afaceri.

Sediul nou are nevoie și de curățenie, desigur.

Pentru acest lucru, instituția a semnat un contract cu o firmă privată, cărei îi plătește 8.400 de lei pe lună.

Printre serviciile cerute se numără inclusiv aerisirea birourilor. Cu alte cuvinte, angajații firmei private vor veni în birouri și vor deschide geamurile, ca să intre aer. Tot ei au ca sarcină „strângerea și degajarea resturilor menajere”.

În cerințe mai intră: ștergerea birourilor, mobilierului şi aparaturilor electronice, aspirarea, spălarea pardoselilor, spălarea şi curăţarea geamurilor şi tâmplariei (PVC), curățarea și igienizarea grupurilor sanitare.

Toate acestea se vor face, conform contractului, cu unul sau doi agenți de curățenie, care vor munci de luni până vineri, 8 ore pe zi. Suprafața acoperită este de 1.200 mp. Alte detalii găsiți AICI.

Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța este condusă de fostul prefect Constantin Ion, un bugetar care a cumpărat, împreună cu familia, așa cum afirmă, Hanul Balcani, clădire de referință pentru Constanța.

Direcția este subordonată Consiliului Județean Constanța, condus de Mihai Lupu, PNL.

Sediul în care funcționează este închiriat de la o firmă a omului de afaceri Stere Samara.

„Deocamdată am închiriat locație, pentru șase ani, la un preț rezonabil, de șase euro pe metru pătrat”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. CJC va plăti, din banii noștri, suma de 3.096.000 de lei, la care se adaugă TVA, pentru toată perioada chiriei.

V-ar putea interesa și:

Delfinariul din Constanța a plătit anul trecut 3,2 milioane lei pentru folosirea în spectacole a patru delfini salvați din Ucraina

Într-un tricou Palm Angels cu mânecă lungă care costă cât salariul minim pe economie, președintele CJ Constanța a fost în pelerinaj la locurile sfinte alături de IPS Teodosie

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*