Familia Halep va deschide peste câteva zile un apart-hotel în Mamaia

lotus-studios halep

Hotelul Lotus Studios din Mamaia al familiei Halep se va deschide pe 29 aprilie, acesta va funcţiona doar pe perioada sezonului estival, spune Nicolae Halep, fratele tenismenei Simona Halep, cel care administrează hotelul de pe litoral.

Clădirea a fost dezvoltată de către familia Halep şi are 64 de apartamente dintre care 21 vor fi închiriate în regim hotelier. Apart-hotelul este administrat de compania SH Resort, care îi are ca acţionari pe Nicolae şi Stere Halep, fratele, respectiv tatăl sportivei.

„Este un bloc de 64 de apartamente şi am păstrat câteva, vor funcţiona sub formă de apart-hotel. Avem mai multe apartamente, am şi vândut din cele date scoase la vânzare. Încă se lucrează la site, am dat drumul la paginile de Facebook şi de Instagram, deschidem pe 29 aprilie şi vom funcţiona până la 1 octombrie sau 1 noiembrie, în funcţie de cum vor veni turiştii”, spune pentru ZF Nicolae Halep.

Paginile hotelului de pe reţelele de socializare au fost deschise pe 1 aprilie, iar de atunci au existat solicitări din partea turiştilor cu privire la cazare şi preţ.

Apart-hotelul se află în staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa, în apropierea plajei Ammos. Lacul Siutghiol se află la 2,8 km de LotuStudios, iar Tabăra Navodari este la 5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, situat la 14 km de cazare.

Citește și: Pe litoral, stingerea se dă la ora 20.00

Fii alături de noi pe Facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*