Fanii Farului pot cumpăra produse cu însemnul echipei din magazinul Auchan

Constănțenii și nu numai au oportunitatea, începând de duminică, 9 iulie, să-și achiziționeze produsele favorite cu însemnele Farul Constanța și din hipermarketul Auchan Constanța, situat pe bvd. Aurel Vlaicu.

Evenimentul a fost precedat de o conferință de presă la care au participa președintele Farului, Gheorghe Popescu, vicepreședintele Tiberiu Curt, căpitanul echipei, Ionuț Larie, directorul de marketing al „marinarilor”, Costin Mega, dar și directorul de marketing al Auchan România, Tiberiu Dănețiu, și Mădălina Ene, Director Magazin Auchan Vivo Constanța.

„Parteneriatul nostru a început în urma cu trei ani. Astăzi lansam Fan Shop Farul. Vrem sa susținem în continuare performanta la Farul.”, a precizat directorul de marketing al Auchan România, Tiberiu Dănețiu.

Președintele Farului, Gheorghe Popescu, a declarat că parteneriatul a început de acum trei ani, iar de atunci lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru echipă. „Farul este echipa cu patru multinaționale pe tricou.”, a precizat acesta, subliniind că astfel de parteneriate nu se încheie însă decât cu companii serioase.

Vicepreședintele FC Farul, Tiberiu Curt, a subliniat că Farul a făcut istorie la Constanța.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*