Filme documentare la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. Intrarea se face cu biletul de intrare

Delfinariul Constanța împreună cu Centrul Cultural Theodor Burada prezintă filme documentare, în fiecare weekend,  sâmbăta și duminica de la ora 13.00.

“Sunt filme care au o mulțime de elemente de atractivitate, pentru copii și pentru adulți: despre lupi, despre urși, despre câini, pisici, despre diverse animale sălbatice și nu în ultimul rând despre fenomene meteo extreme și despre stele. Toate astea le proiectăm la sala de conferințe sâmbătă și duminică de la ora 13. Intrarea este gratuită”, spune Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Sunt filme destinate atât copiilor cât și adulților: și unii și alții le vor urmări cu sufletul la gură, pentru că prezintă lumi fascinante și tărâmuri de basm. Dincolo de momentele amuzante, de bucurie și de imaginile deosebite se ascund emoții și lecții de viață importante. Intrarea se face cu 10 minute înainte, iar la achiziționarea biletului pentru una dintre secțiile din complexul muzeal, trebuie să se anunțe opțiunea de a viziona și proiecția de la sala de conferințe.

“Complexul Muzeal de Științe ale Naturii continuă proiectul filmelor, doar că de data aceasta nu și în aer liber. În aer liber le vom derula doar pe parcursul verii. În timpul iernii nu ne oprim cu difuzarea de filme despre animale, despre mamifere, despre crocodili, despre tot ce este interesant pentru dumneavoastră.

Inclusiv despre fenomenele naturale, fenomenele extreme, schimbările climaterice și multe alte lucruri interesante. Toate aceste filme vor fi derulate în fiecare weekend, sâmbăta și duminica de la ora 13.00 în sala de conferințe a Delfinariului”, spune Elena Harbur, psiholog în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Filmele pentru copii au rol educativ, le transmit mesaje puternice despre natură și conservarea ei, și îi motivează pe cei mici indiferent de vârstă, să acționeze după regulile conviețuirii armonioase cu celelalte viețuitoare în mediul natural.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*