Fiul fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, își face debutul în afacerile imobiliare

Sursă foto: Facebook

Răducu Mazăre, fiul fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, s-a lansat în lumea afacerilor imobiliare cu noua sa firmă, Realcasa Tech SRL, cu sediul în București.

Firma își propune să se ocupe de dezvoltarea imobiliară. Răducu Mazăre a mărturisit că, deși piața imobiliară a avut un an dificil în 2023, cu o reticență crescută din partea cumpărătorilor, vede oportunități de dezvoltare și planuri ambițioase pentru viitor.

La discuțiile cu Antena Stars, Mazăre a dezvăluit că obiectivele sale pentru noul an includ extinderea echipei Realcasa Tech SRL la 50 de persoane și atragerea de proiecte din diverse piețe. În ciuda reputației familiei sale, Răducu a subliniat că vrea să-și conducă afacerea într-un mod responsabil și măsurat, fără extravagante.

Fondatori ai firmei sunt Mazăre-Petcu Radu-Ştefan, Manea Alexandru-Costin, Postelnicu Vlad, iar administratori sunt Postelnicu Vlad, cu domiciliul în Bucureşti, sectorul 6 și Mazăre-Petcu Radu-Ştefan, cu domiciliul în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa. Durata de funcţionare este una limitată, pe 20 de ani.

Pe lângă Realcasa Tech SRL, Radu-Ştefan Mazăre mai este cunoscut în lumea afacerilor ca acționar la APV Media Turism SA și asociat în alte societăți. APV Media Turism SA, o companie activă în domeniul turismului, a avut inițial în acționariat și mama lui Răducu, Victoria Gabriela Mazăre. În prezent, controlul companiei este asigurat de Răducu Mazăre și fratele său, Mazăre Mihai.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*