Forum economic franco-român organizat în Constanța

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză din România (CCIFER), Secția româna a Consilierilor pentru Comerț exterior ai Franței (CCEF) și Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Ambasada Franței în România organizează, la Constanța, Forumul economic franco-român, pe 17 iunie și 18 iunie.

Evenimentul va pune în evidență atractivitatea României pentru dezvoltarea viitoarelor investiții în sectoare strategice pentru România : industrie, energie, agricultură, turism, infrastructură și oportunitățile pe care companiile franceze și romanești le pot deschide împreună în plan local sau național.

Evenimentul se va desfășura cu participarea ES Ambasadoarea Franței în România, doamna Laurence Auer, a autorităților centrale și locale, a reprezentanților marilor investitori francezi în România și a companiilor romanești locale.

La conferința de presă vor fi prezenți ES Ambasadoarea Franței în România, dna Laurence Auer, François Coste, Președinte CCIFER, Mihai Daraban, Președinte CCIR și Eric Stab, Președinte CCEF.

Fii alături de noi pe Facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*