Gigi Becali și-a vândut hotelul de cinci stele din Venus

Gigi Becali a anunțat că a vândut hotelul de cinci stele pe care îl deține pe litoralul românesc, în stațiunea Venus.

Patronul FCSB a anunțat că a găsit cumpărător și că hotelul e, practic, deja vândut. Suma pentru care se face tranzacția este de opt milioane de euro.

„Eu am vândut hotelul. Am bătut palma, doar trebuie să facem actele. Am chiar trei clienți. Cine dă primul banii. Opt milioane am cerut pe el. Practic, l-am vândut deja”, a anunțat Gigi Becali, potrivit Cancan.

Gigi Becali a cumpărat hotelul în urmă cu doi ani, de la Ioan Niculae, fostul patron al Astrei, pentru 6.8 milioane de euro. L-a redenumit în „Becali Hotel”.

„L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii și câștig ceva, i-l dau înapoi omului”, a spus Becali la vremea respectivă.

Hotelul era administrat de Theodora Becali Mincu, fiica cea mare a omului de afaceri George Becali, şi soţul său, Mihai Theodor Mincu.

Anul trecut, unitatea de cazare a fost renovată și și-a deschis ușile pentru turiști.

Hotelul, construit în 1971, are 5 etaje, 92 de camere, o suprafaţă construită de 2.670 metri pătraţi şi un teren de 4.584 metri pătraţi, cu acces direct la plajă, două restaurante şi piscină exterioară.

Recomandări:

Horia Constantinescu: Litoralul românesc, în derivă, plin de cașcarabete

Mamaia a învins Vama Buzăului, Polovragi, Săcuieu, Călimănești, Ocnele Mari și Rodna în concursul „Destinația anului 2023”

Cum vrea ministrul Turismului să-și omoare cloșca cu puii de aur. Cazul Costinești

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*