Horia Țuțuianu, CJC: „Dacă vor exista fenomene meteo intense, vom asigura intervențiile necesare în mod operativ, astfel încât circulația să nu fie blocată”

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, împreună cu administratorul special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, Lucian Lungoci, au efectuat, astăzi, o vizită de lucru la Secțiile RAJDP de la Cuza Vodă și Băneasa.

„Suntem în plină iarnă iar fenomenele meteo extreme pot apărea oricând, tocmai de aceea este bine să fim pregătiți pentru intervenții! Împreună cu Lucian Lungoci am verificat în teren capacitatea de intervenții a secțiilor RAJDP din localitățile Cuza Vodă și Băneasa, în sezonul rece. Am luat toate măsurile care se impun pentru buna administrare a rețelei de drumuri județene, iar dacă vor exista fenomene meteo intense vom asigura intervențiile necesare în mod operativ, astfel încât circulația să nu fie blocată.”

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Consiliul Județean Constanța prin Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța are pregătit un stoc de 14.000 de tone de material antiderapant.

De asemenea, în cazul în care situația o va impune, Regia va acționa cu 210 persoane, precum și 22 de autobasculante cu lamă și sărăriță, 6 autogredere, 6 unimoguri, 12 încărcătoare frontale, 2 buldozere, 2 șenilate, 6 freze de zăpadă și un buldoexcavator. Totodată, Regia va mai avea pregătite și 10 autoutilitare 4×4, pentru intervenții rapide.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*