Ibis se reîntoarce pe litoral

ibis Styles, brandul orientat către design al Accor, anunță deschiderea ibis Styles Venus. ibis a mai fost prezent în municipiul Constanța cu un hotel ce aparține grupului Continental. Ibis a fost operatorul hotelului, în baza unui contract de management, până în 2020.

ibis Styles Venus, operat printr-un contract de franciză cu Paradis Hotels & Resorts, dispune de 180 de camere spațioase. Fiecare etaj este un tribut adus naturii sălbatice, cu teme de la imprimeuri de leopard la motive cu girafe și zebre. Oaspeții sunt invitați să pornească într-o vânătoare de comori distractivă, urmărind urmele animalelor de la recepție până la restaurant, pe holuri și în camere.

ibis Styles Venus propune o temă inspirată din junglă și facilități de ultimă generație. Hotelul are piscină, restaurant pentru mic dejun și bar bistro. Din 2025 va avea și două săli de conferință.

Oaspeții pot explora atracțiile din apropiere, cum ar fi Muzeul Arheologic Callatis și Moscheea Esmahan Sultan din Mangalia sau se pot bucura de o scurtă plimbare până la frumoasele stațiuni învecinate Saturn și Neptun.

„Ibis Styles este renumit pentru designul său tematic vibrant, care reflectă cultura locală, istoria și splendoarea naturală. Fiecare hotel sub acest brand spune o poveste distinctă. Oferă oaspeților o experiență captivantă.”, a declarat Frank Reul, Vice President of  Development Accor Premium, Midscale & Economy “Eastern Europe, Balkans, Italy & Greece” – Deschiderea ibis Styles Venus demonstrează angajamentul nostru de a ne spori prezența în România, dar și de a crește atractivitatea turistică a litoralului românesc al Mării Negre.

 „Parteneriatul cu Accor ne-a permis să ridicăm proprietatea noastră la noi standarde de excelență în ospitalitate, îmbinând farmecul Mării Negre cu ethosul inovator și centrat pe client al ibis Styles. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm oaspeții în această locație remarcabilă, unde pot colecționa amintiri de neprețuit în Venus.” a declarat Aurelian Marin, Directorul General al ibis Styles Venus.

Recomandare:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*