În 2021, Chițac se jura că nu va demola piața Brick pentru a construi un Kaufland. Azi, piața Brick e demolată și s-a aprobat construirea unui Kaufland

De aici poți distribui:

Primăria Constanța a emis, pe 12 ianuarie 2023, o autorizație de construire pentru un nou magazin Kaufland.

Acesta va apărea pe strada Ion Roată nr. 3, în locul fostei piețe Brick.

Este fix locul unde constănțenii spuneau încă din 2021 că se va construi un Kaufland, dar erau persiflați de contra amiralul Vergil Chițac.

„Oameni buni, știu că detractorii se ocupă de „imaginea” mea. Mai nou spun că vreau să demolez piața Brick ca să apară un Kaufland în loc. E o mare minciună! Nici nu s-a pus problema!”, tuna și fulgera Chițac pe 23 martie 2021.

Autorizația emisă azi are numărul 63 și aprobă construirea unui hypermarket Kaufland cu regim de înălțime Parter+etaj, pe strada Ion Roată nr. 3, lot 1/1/2 și lot 4.

Iată ce prevede exact autorizația:

„CONSTRUIRE HYPERMARKET KAUFLAND CU REGIM DE INĂLȚIME PARTER+ETAJ, AMPLASARE CONTAINER RECICLARE, CONTAINER IMBISS (FAST FOOD), CORT IMBISS (FAST FOOD), POST TRAFO, BAZIN REZERVA INCENDIU, BAZIN RETENTIE, UMBRIRE PARCARE, STATII INCARCARE VEHICULE ELECTRICE, AMENAJARI EXTERIOARE IN INCINTA (RAMPA DE ANDOCARE, PLATFORMA PARCARE, SPATII VERZI, DRUMURI, TROTUARE, PADOCURI CARUCIOARE) IMPREJMUIRE, TOTEM SI ELEMENTE DE SEMNALISTICA PUBLICITARA, ACCESE RUTIERE SI PIETONALE, RACORDURI LA DRUMURILE PUBLICE SI ORGANIZARE DE SANTIER”

Kaufland România SCS a fost înființată în anul 2003. Asociaţi persoane juridice sunt: SC Kaufland Rumanien Warenhandel GMBH, cu 99,9% din capitalul social, SC Kaufland România SRL, cu 0,1% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt: SC Kaufland România SRL, reprezentant Vinţe Gabriel Ludovic, şi Kaufland România SRL, reprezentanţi Bingenheimer Nicolai, Ter Haar Claus Rudolf, Marco Volker Höβl, Pana Marius Gabriel. Kaufland România SCS desfăşoară activităţi de comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.

Sursa: CT100.ro

2 Comments

  1. Voi chiar credeati ca chituc asta e altfel? Face parte din aceoasi categorie de insi care s au tot perindat pe la Primarii…partide..etc….si vb aia romaneasca..si porcul s a jurat ca nu mai mananca rahat….

  2. Moaa, a distrus Chitac orasul! Serios?? Al cui e terenul si de unde il are??? Are dreptul e a construi un magazin in locul unei piete din secolul trecut? E Chitac vinovat pentru asta??? Get a grip, Mac!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*