În Cumpăna, taxele și impozitele sunt mari decât în Constanța. Ce propune George Tufă, candidat PNL la Primăria

George Tufă

George Tufă, candidatul PNL la Primăria Cumpăna, este un tânăr antreprenor care acordă o importanță mediului de afaceri.

Este de notorietate faptul că, în Cumpăna, taxele și impozitele sunt mai mari, chiar și decât în municipiul Constanța, spune George Tufă. Prin urmare, propune reducerea anumitor taxe la un nivel accesibil tuturor locuitorilor.

„Vreau ca decizia administrativă și cheltuirea banului public să fie transparentizată. Locuitorii trebuie să aibă certitudinea că tot ce s-a realizat în comună a fost în interesul și beneficiul lor. De asemenea, susținem mediul de afaceri prin crearea unui hub industrial. Contribuim astfel și la crearea de locuri de muncă, pentru ca locuitorii comunei și cei din zonă să poată fi angajați la companiile găzduite în hub- ul industrial. Vreau să fiu primarul care schimbă lucrurile, prin abordarea oamenilor și a problemelor în mod deschis, participativ, prin dialog, cooperare și umanitate“, a precizat George Tufă. 

George Tufă mai spune că locuitorii din Cumpăna ar trebui să aibă parte de condiții mai bune de trai.

„Nu e posibil ca în anul 2020, să nu avem un trotuar pe care să putem circula fără sa ne lovim unul de celălalt. Nu se poate ca, într-o localitate care se află la doar câțiva kilometri de Constanța, încă să mai existe străzi neasfaltate, să nu existe toate rețelele de utilitate publică pe fiecare stradă în parte. Voi demara proiecte de asfaltare a fiecărei străzi din Cumpăna, iar pe 70% dintre acestea vor fi amenajate trotuare. Vom construi de 10 ori mai multe locuri de parcare decât sunt în prezent, incluzând și locurile plătite“, a declarat George Tufă.

O altă problemă gravă pe care locuitorii comunei le-au supus atenției administrației locale, în nenumărate rânduri, a fost calitatea serviciilor oferite pentru transportul în comun. Mijloacele de transport folosite de unul dintre operatorii de transport sunt un real pericol, iar actuala administrație nu a făcut nimic pentru ca acea societate să nu mai opereze pe raza comunei. În acest sens, George Tufă propune modernizarea transportului public și susținerea colaborării cu administrațiile locale din Zona Metropolitană pentru înființarea liniei metropolitane Constanța – Cumpăna.

Citește și: PNL către Mariana Gâju: „Ajunge, e prea mult!” George Tufă, soluția liberalilor pentru Primăria Cumpăna

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*