În vizită la Zen Residence. Cum arată apartamentele

zen-residence_crop

Zen Residence este unul dintre cele mai noi ansambluri imobiliare din Constanța și, în același timp, unul care oferă cel mai mult viitorilor locatari. Mai jos puteți vedea un scurt reportaj realizat la fața locului.

Peste 300 de apartamente din totalul de 355 sunt deja vândute, iar cifra în sine este dovada încrederii pe care o au cumpărătorii. Blocurile au parcare subterană, pe hol găsim marmură și inox, tâmplăria este adusă din Germania, lifturile sunt Kone, finlandeze, unele din cele mai bune din lume. Între blocuri vor fi o adevărată grădină dotată cu piscine ornamentale și plante special selectate, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, teren de spor multifuncțional, dar și spații unde vă puteți hrăni câinii și pisicile. O atmosferă cu adevărat ZEN.

Veți admira cu siguranță și arhitectura, cu totul diferită față de monotonia cu care suntem obișnuiți, dar și combinația între fațadele ventilate și cele clasice.

Au cumpărat aici și constănțeni, care locuiesc în noile apartamente, dar și oameni din întreaga Românie și nu numai. De pildă, au achiziționat apartamente în Zen Residence români din Europa și chiar din Dubai.

Prețurile sunt unele din cele mai competitive de pe piață: de la 1.200 de euro pe metru pătrat.

V-ar putea intersa și: În vizită la Energia Residence. Cum arată apartamentele VIDEO

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*