Investiție de 12,5 milioane lei în sistemul de irigații din Constanța

Sursă foto: Facebook/FlorinBarbu

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, a anunţat că lucrările de investiţii de la Amenajarea de Irigaţii Carasu CDMN/PAMN Sud, din judeţul Constanţa sunt în plină desfăşurare şi conform graficului.

„Cu o staţie de pompare retehnologizată şi pe canale reabilitate, fermierii din zonă vor putea iriga aproximativ 600 de hectare”, a mai precizat demnitarul, care a mai precizat că investiţia are o valoare de 12.500.000 lei şi va finalizată în acest an.

„Lucrările de investiţii de la Amenajarea de Irigaţii Carasu CDMN/PAMN Sud, din judeţul Constanţa sunt în plină desfăşurare şi conform graficului. Cu o staţie de pompare retehnologizată şi pe canale reabilitate, fermierii din zonă vor putea iriga aproximativ 600 de hectare. Investiţia are o valoare de 12.500.000 lei şi va finalizată în acest an!”, a scris Florin Barbu, marţi pe Facebook.

Ministrul Agriculturii a adăugat că şi-a luat angajamentul că va moderniza şi va reporni sistemele de irigaţii din România şi lucrează la îndeplinirea acestui obiectiv „care înseamnă dezvoltarea agriculturii româneşti”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*