Ionuț Coman, OptGroup: Antreprenorii și ceilalți cetățeni așteaptă de la noii aleși să dezvolte infrastructura

Cei mai mulți dintre noii aleși locali care au fost votați în 27 septembrie și-au luat în primire mandatele sau de pregătesc pentru învestirea în funcții. Campania electorală a fost una atipică. Oamenii au taxat foarte mult scandalurile, pentru că au dorit să îi voteze pe cei care vor să își dezvolte comunitățile, spune reprezentantul uneia dintre cele mai dinamice companii din Cluj, Ionuț Coman, fondatorul OptGroup.

Compania este specializată în furnizarea de soluții pentru dezvoltarea infrastructurii și promovează noile tehnologii care susțin acest domeniu. Ionuț Coman spune că a observat o schimbare în bine: aleșii locali, indiferent dacă se află la primul mandat sau deja au adunat vechime în administrația publică, doresc să continue proiectele care dezvoltă infrastructura.

Astfel, acești aleși locali răspund unor așteptări importante ale antreprenorilor și celorlanți cetățeni, mai spune Ionuț Coman. Ce alte așteptări mai au oamenii de la noii aleși locali, aflați din emisiunea Business Cafe, moderată de Claudiu Pădurean.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*