Ionuț Galani investește într-un minicomplex de căsuțe de agrement

Ionuț Galani, cel mai cunoscut solist de muzică elenă de la noi, și-a propus să aducă și confortul satelor din Grecia în România.

Solistul constănțean a început construcția unui minicomplex de căsuțe de agrement aproape de litoralul localității 23 August  intitulat după numele său, ELLINIKO HORIO GALANI (Satul Grecesc Galani).

Prima etapă a complexului, care a debutat cu patru case ridicate din lemn, material răcoros, care să nu ofere senzația de aer sufocant vara, într-un spațiu deloc aglomerat și plin de verdeață, este aproape de finalizare. Casele oferă maximum de confort, spațiu, aer condiționat, televiziune digital, bucătării utilate, terasă și curte.

„Este un proiect simpluț dar mareț în sufletul meu, de care mă ocup personal. Sincer nu este ușor la câte impedimente apar dar merg înainte și sper să fac din acest mic vis un proiect de care să se bucure mulți! Nu sunt si nu am fost niciodată un antreprenor sau dezvoltator imobiliar, după cum au vorbit tot felul de oameni cârcotasi, sunt doar un om căruia îi place tot ceea ce este simplu, natural și frumos!”, spune artistul ce a devenit, ca și repertoriul grecesc, familiar și la modă la petrecerile cu ștaif de la noi.

„Interpretez cu mare patos si drag muzica grecească! Am legat totul de acest vis si har pe care Dumnezeu mi l-a lăsat. Nu vreau să mă îmbogățesc, vreau doar sa las ceva frumos pe acest pământ”, adaugă artistul, cel ce i-a fost bun prieten și sprijin genialului Jean Constantin, și  ai cărui bunici, ca și ai maestrului filmului românesc, au fost greci.

V-ar putea interesa și: SONDAJ. Peste 50% din turiști sunt dispuși să plătească mai mult pentru o vacanță pe litoralul românesc. Topul stațiunilor în 2022

Sursa: Money.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*