Laboratorul de anatomie patologică Citosan Plus devine parte a Rețelei de sănătate REGINA MARIA

Laboratorul Citosan Plus are o tradiție de aproape 20 de ani pe piața locală

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, lider în calitatea serviciilor medicale din România, integrează în cadrul Rețelei cel mai mare laborator privat de analize histopatologice și citologice din Constanța – Citosan Plus.

Laboratorul Citosan Plus are o tradiție de aproape 20 de ani pe piața locală, oferind pacienților din județul Constanța expertiză medicală de calitate încă din anul 2004. Citosan Plus va fi integrat laboratorului REGINA MARIA Delfinariu, care procesează analize din toate departamentele de laborator clinic.

Achiziția și integrarea laboratorului Citosan Plus completează serviciile medicale oferite de Rețeaua de sănătate REGINA MARIA prin cele 4 policlinici din Constanța – Policlinica Delfinariu, Policlinica Pozimed, Ploclinica Gastromond și Policlinica Tomis, dar și cele 2 policlinici din județul Tulcea.

Integrarea Citosan Plus în rețeaua de laboratoare REGINA MARIA reprezintă un pas important pentru noi, întrucât această achiziție ne va permite să prelucrăm local probe de anatomie patologică și să oferim rezultatele într-un timp mai scurt pacienților noștri din Constanța și împrejurimi. Toți pacienții noștri beneficiază de acces facil la rezultatele analizelor prin aplicația REGINA MARIA, din Contul Meu, în Dosarul medical electronic., declară Corina Olăreanu, Director Laboratoare, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA.

În laboratorul Citosan Plus se procesează probe histopatologice, imunohistochimice, citologice și de hibridizare în situ în vederea analizării biopsiilor, acoperind un spectru larg de patologii – mamară, gastro-intestinală, genital feminin, ORL, OMF, uro-genitală, piele, părți moi, hematopoietic, pulmonar, patologie generală. Procesarea probelor se realizează inclusiv în regim de urgență și în contract cu CAS.

Laboratorul Citosan Plus este complet dotat cu aparatură performantă, arhivare electronică a datelor și spații pentru păstrarea lamelor și a blocurilor de parafină. Personalul medical este specializat, iar serviciile medicale oferite acoperă în prezent o serie amplă de teste de anatomie patologică.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA continuă politica de extindere a serviciilor de laborator, punând la dispoziţia pacienţilor din județul Constanța și proximitate rezultate sigure, prin tehnologie modernă și specialiști cu experiență.

De altfel, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este operatorul cu cea mai mare expertiză în integrarea şi dezvoltarea cu succes a jucătorilor privaţi care devin parte a reţelei.

Laboratoarele REGINA MARIA numără peste 100 de locații de recoltare a probelor biologice în toată țara, având 27 de laboratoare, cu o capacitate de peste 50 de milioane de teste anual. În Constanța, REGINA MARIA deține 7 locații de recoltare.

Extinderea unităților și serviciilor la nivelul județului Constanța urmează o strategie generală de leadership în calitatea actului medical și siguranța pacienților, cu investiții continue și constante în atingerea și menținerea unui standard de excelență în serviciile medicale.

Despre rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 14 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu peste 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 720.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit aproape 200 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 35 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în mai mult de jumătate din județele țării și acoperire națională prin intermediul celor peste 330 clinici partenere. Compania reunește 7.500 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 5 milioane de pacienți. În 2023, REGINA MARIA a lansat  un nou proiect medical – EXAVET, primul laborator de Analize și Imagistică Veterinară din cadrul rețelei marcând intrarea pe o piață nouă pentru liderul în calitatea serviciilor medicale din România.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*