Lipsa locurilor de parcare, evidentă chiar în zonele în care primăria creează noi parcări

Primăria Constanța a anunța că o nouă parcare destinată riveranilor a fost finalizată în Inel 2 și a trimis câteva fotografii cu ea. În imagini se vede însă clar că mai multe mașini blochează trotuarele, deci pietonii sunt nevoiți să meargă pe șosea.

Este semn că parcarea este neîncăpătoare și că oamenii tot nu au unde să-și lase mașinile. Mai ales că vorbim despre una de tip rezidențial, deci locurile sunt alocate pe principiul „primul venit, primul servit”.

„Pe strada Bravilor din cartierul Inel 2, au fost finalizate lucrările de infrastructură pentru edificarea unei noi parcări cu 29 de locuri destinate riveranilor. În etapa premergătoare asfaltării, au fost montate borduri și s-au construit noi trotuare și alei de acces. Terenul a fost stabilizat prin așternerea unui strat de piatră peste care s-au turnate două straturi de asfalt de tip Binder și BA16”, spune primăria.

La final s-au realizat marcaje rutiere. Spațiul verde, care a fost amenajat în proximitatea parcării, a fost umplut cu pământ vegetal unde vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali.

Recomandare: Ce ne-a promis Vergil Chițac în campanie: reintroducerea tramvaielor, parcare la 500 de metri de casă, transport public gratuit

Până la sfârșitul anului, Primăria Municipiului Constanța a anunțat că, prin SC Confort Urban, va construi alte noi parcări în diverse zone ale orașului.

Sursa foto: Primăria Constanța

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*