Margo, un software inovator pentru IMM-uri

Margo Yuka Mobili

Yuka Mobili a organizat în data de 6 august 2020 Conferința de Promovare a Rezultatelor Cercetării din cadrul proiectului „MARGO – UN START PENTRU IMM-URI COMPETITIVE”.

Obiectivul general al proiectului este acela de a dezvolta un produs software cu aplicabilitate directă pentru IMM-urile din România, asigurând pe viitor și o integrare pe verticală a unor noi soluții TIC împreună cu firmele centrate pe domeniul TIC.

Aplicația software MARGO se adresează managementului companiilor mici și mijlocii din România, având ca tematică o mai bună gestiune a firmei, adaptată nevoilor reale existente pe piață, printr-o ordonare și eficientizare a proceselor specifice unor clase definite de IMM-uri și cuprinde funcționalități specifice ERP, CRM, client email, mesagerie instantanee, organizator de documente și fișiere, organizator de articole (produse, active, materie prima, prefabricate, proiecte, etc.)

„Margo conține module specializate, adaptate fiecărui tip de întreprindere, inclusiv un modul de facturare care va ușura activitățile de gestiune și contabilitate primară. Acest produs se diferențiază de celelalte soft-uri existente în România prin costul redus și perioada scurtă de implementare.”

Sergei MARITOI, administrator Yuka Mobili

Acesta a precizat că nu a inventat roata la căruță, dar că a făcut-o mai eficientă, i-a mai adăugat una, a optimizat-o. A fost un proces îndelungat, care a durat trei ani și de care s-a ocupat o întreagă echipă.

Serghei Maritoi a declarat că speră ca, în următorii cinci ani, Margo să fie folosit de un milion de utilizatori.

Detalii despre software, implementare și costuri le găsiți pe website-ul dedicat: www.margo.ro

La conferință au participat reprezentanți din domeniul IT, clustere IT, studenți Informatică, profesori din domeniul IT, blogeri IT precum și reprezentanți din mass media online și offline și potențiali beneficiari.

„MARGO – UN START PENTRU IMM-URI COMPETITIVE” este un proiect finanţat prin: POC 2014 – 2020 – PROGRAMUL OPERAŢIONAL COMPETITIVITATE 2014 – 2020, Cod SMIS: 115978.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*