Moment istoric pentru litoral: se redeschide complexul hotelier Amfiteatru, Belvedere, Panoramic

Litoralul românesc va trăi un moment istoric sâmbătă, 1 august. Unul dintre cele mai celebre și emblematice complexuri hoteliere, Amfiteatru, Belvedere, Panoramic, se redeschide.

„Sâmbătă, 1 august, va fi o zi simbolică nu doar pentru mine și echipa mea, ci și pentru toți cei care au așteptat ani de zile ca emblema litoralului românesc, complexul Amfiteatru, Belvedere, Panoramic să găsească un partener care să îl readucă la viață. Sunt onorat și în același timp bucuros că am putut fi medicul de urgență al acestui complex. Am folosit toată experiența mea, implicarea și chiar sacrificiul personal, muncind mai mult de 15 ore pe zi, astfel încât angajamentul meu să dea roade”, a spus investitorul, Mohammad Murad.

Omul de afaceri a afirmat că, departe de profit, de calcule și de cifre, a simțit că este o obligație morală față de milioane de români care au lăsat amintiri frumoase în acest loc minunat.

„În anii ‘85, student fiind, treceam prin acest complex fără a avea vreo șansă de a fi cazat, admirând locația alături de alți români, bulgari, turci și chiar nemți. Am putut observa în ochii lor admirația și respectul pentru cei care au construit această locație. Din 15 martie, odată cu intrarea stării de urgență am decis să mă izolez alături de echipa mea, fără să țin cont de nimic altceva, doar de acest obiectiv clar – sa readuc complexul la gloria pe care o descoperisem în urmă cu 35 ani. Visam lucrând și adormeam gândind la ce vom face a doua zi. Nu am avut arhitecți, designeri, și nici șefi de șantier, dar am avut ceva mult mai puternic : viziune, voință și perseverență. Nimic nu este mai relaxant decât să surprinzi oamenii într-un mod plăcut , să le câștigi respectul. 1 August va fi un moment care va intra în istoria acestui complex deoarece nu veți mai citi niciodată în presă despre starea de urgență în care se afla.Mă bucur că am schimbat istoria readucând la viață obiective turistice importante pentru România, așa cum ne-am asumat acum 20 de ani. Nu am așteptat multinaționalele, nici fondurile de investiții sa ne susțină în acest demers nerealizat în ultimii 25 de ani. Pe 1 august vom deschide porțile pentru a demonstra că în România, cu românii se poate face chiar și imposibilul.”, a mai spus Murad.

https://www.facebook.com/100013419696979/videos/1014784035645577

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*