Nicolae Bucovală a investit 4 milioane de euro în hotelul Oltenia din Olimp

Nicolae Bucovală a declarat că a investit 4 milioane de euro în reclasificarea de la două la patru stele a hotelului Oltenia din Olimp, cumpărat în 2019, pe care îl deschide la 1 iunie anul acesta.

Omul de afaceri Nicolae Bucovală, care deţine com­plexul hotelier Steaua de Mare din Eforie Nord, dar şi hotelul Tomis din Mamaia şi Oltenia din Olimp, spune că după cum arată rezervările în prezent aşteaptă un sezon mai bun pe litoralul românesc.

„Pe 31 martie-1 aprilie deschidem complexul hotelier Steaua de Mare, în care am mai investit încă 2 milioane de euro în renovări. Aşteptăm un grup de 1.000 de persoane. Anul trecut a mers foarte bine complexul“, a spus pentru ZF Nicolae Bucovală, proprietarul complexului Steaua de Mare din Eforie Nord, care are 500 de camere în total.

În România sunt baze de tratament aflate de 30 de ani în paragină, guvernul preferă să le ţină aşa, spune antreprenorul.

Recomandare: Cine plătește pentru ca Mamaia și Constanța să participe la concursul pentru destinația turistică a anului. „Încercăm să privim în viitor și să sperăm că totul va arăta mult mai bine!”

În 2019, familia Bucovală, care deține mai multe unități de cazare pe litoral, a cumpărat hotelul Oltenia din stațiunea Olimp cu două milioane euro de la o companie care aparține familiei Bosânceanu.

În prețul tranzacției a intrat atât clădirea cu 13 etaje, cât și restaurantul și terenul de circa 9.000 metri pătrați. Tranzacția a fost perfectată printr-o firmă controlată de Elena Bucovală, soția lui Nicolae Bucovală, președintele Organizației Patronale Mamaia-Constanța. Familia Bucovală deține deja în portofoliu complexul hotelier Steaua de Mare din Eforie Nord, hotelul Tomis din Mamaia și hotelul Cupidon din Venus.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*