O navă de pasageri cu pavilion Elveția a acostat în Portul Constanța

Nava fluvială de pasageri VIKING RINDA, cu pavilion Elveția, a acostat astăzi, 16 septembrie, la terminalul de pasageri al portului Constanța.

VIKING RINDA a sosit pentru trei zile la Constanța cu 186 de pasageri la bord, majoritatea fiind americani, precum și canadieni și britanici. Echipajul este format din 52 de persoane. Programul pentru turiști cuprinde un tur al orașului, vizită în centrul vechi, zona Cazino, portul Tomis și Mamaia. Opțional, turiștii pot alege excursii în Delta Dunării, la Murfatlar pentru degustare de vinuri și pot lua cina în Mamaia.
Duminică se va face schimbul de pasageri, cei care au sosit la bordul navei, de la Viena, vor merge la București, de unde se vor întoarce acasă, iar la prânz o nouă serie se va îmbarca pentru croaziera pe Dunăre la bordul navei VIKING RINDA.

Croaziera pe traseul Constanța – Viena include opriri în mai multe porturi: Russe – Svistov – Nikopol – Vidin – Donji Milanovac – Belgrad – Novi Sad – Ilok – Vukovar – Mohacs – Budapesta – Bratislava.

Este a opta oară în acest sezon de croaziere când VIKING RINDA a făcut escală la Constanța și mai are programate alte două sosiri până la finalul sezonului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*