Oferta lunii aprilie la Vraja Mării by The Park Eforie Sud

Persoanele care se programează pentru internare în luna aprilie în cadrul complexului de recuperare medicală Vraja Mării by The Park Eforie Sud vor achita DOAR 1.000 de lei în care sunt incluse: 4 proceduri pe zi, cazare și 3 mese/zi. Condiția este ca programarea să se facă în baza unui bilet de trimitere din partea medicului specialist sau din partea medicului de familie.

Pacienții care se programează pentru această perioadă pot beneficia de numeroase proceduri precum: băi de nămol, băi de plante, băi galvanice, duș subacval, împachetări cu nămol și parafină, magnetoterapie, laserterapie, electro-fizioterapie, masaj, kinetoterapie, hidroterapie, galvanoterapie, ozonoterapie, saună cu ozon, ultrasunete, aerosoli, programe curative (recuperare/ fizioterapie post-naștere, ameliorarea infertilității), salinoterapie, TECAR terapia, oxigenoterapie hiperbară.

Echipa medicală din cadrul complexului Vraja Mării by The Park Eforie Sud este compusă din șapte medici primari și specialiști în recuperare, medicină fizică, balneologie și reumatologie, alături de 50 fiziokinetoterapeuți, kinetoterapeuți, asistenți BFT și asistenți generaliști. Pe lângă aceștia, unitatea dispune de maseuri și băieși.

Programările se fac la numerele de telefon 0241.747.916/ 0728.131.203/ 0241.747.916 în baza biletului de trimitere de la medicul specialist/medicul de familie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*