Oil Terminal organizează concurs pentru ocuparea posturilor de director general și financiar

Societatea OIL TERMINAL S.A și-a informat acționarii și investitorii că administratorii au aprobat, la începutul lunii mai, procedura și criteriile de selecție ale directorului general și directorului financiar, în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

În prezent, poziția de director general provizoriu este ocupată de Sorin Ciutureanu.

Din informațiile noastre, acesta va participa la concurs.

Iată cum sună oficial anunțul:

„OIL TERMINAL S.A. recruteaza DIRECTOR GENERAL si DIRECTOR FINANCIAR in conformitate cu prevederile OUG 109/ 2011, cu modificarile si completarile ulterioare. Oil Terminal SA („Societatea”) este o societate cu sediul in Constanta, specializata in prestarea de servicii de manipulare si depozitare titei, produse petroliere, produse chimice si petrochimice. Societatea este listata la Bursa de Valori Bucureşti, categoria Standard, simbol bursier OIL. Mai multe informatii despre Societate sunt disponibile la adresele web : www.oil-terminal.com si www.bvb.ro. Directorul General va organiza și va conduce activitatea curentă a companiei în conformitate cu actul constitutiv si cu atributiile prevazute in fisa postului, anexa la contractul de mandat, performanta sa urmand a fi masurata printr-un set de indicatori de performanță financiari și nefinanciari ce va fi inclus în contractul de mandat negociat și convenit cu Consiliul de Administrație, astfel încât societatea să-și atinga obiectivele si indicatorii de performanta stabiliti prin planul de administrare. 2 Directorul Financiar va organiza si conduce activitatile financiar-contabile, de dezvoltare si implementare a unei strategii financiare si a unui sistem integrat de gestiune a resurselor companiei in conformitate cu atributiile prevazute in fisa postului.”

Calendarul procedurii

Perioada de depunere a candidaturilor este 08.05 – 08.06.2023. Stabilirea listei lungi de candidati – 09.06.2023 Stabilirea listei scurte– 12.06.2023. Prezentarea declaratiei de intentie a candidatilor din lista scurta, derularea interviurilor, aplicarea punctajelor, prezentarea raportului cu propunerile de nominalizare – 29.06.2023. Numirea directorilor, semnarea contractelor – 30.06.2023. Termenele pot fi decalate din motive obiective, cu avizul prealabil comun al Presedintelui CNR si al Presedintelui CA, cu respectarea perioadei minime de 30 de zile pentru depunerea candidaturilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*