Patru motive pentru care noul Seat Leon este o mașină pe care merită să o iei în considerare

noul seat leon

Noul Leon este în România: află tot ce trebuie să știi despre noul model și programează-te la Test Drive. A patra generație de Leon se remarcă printr-un design extrem de evoluat și este cel mai inovator SEAT de până acum. Exclusiv Auto, dealerul SEAT din Constanța, va expune noul Leon pe tot parcursul lunii august in VIVO! Constanța.

Noul SEAT Leon, a cărui prezentare a avut loc pe 28 ianuarie la Martorell (Barcelona), este un model pregătit să atragă clienții din lumea întreagă. Care sunt punctele sale forte? Iată numai 4 dintre ele.

Designul: evoluție importantă, păstrând esența. „Încredere, eleganță și sportivitate.”

Acestea sunt calitățile principale prin care directorul de design SEAT, Alejandro Mesonero-Romanos, definește noua sa creație. Exteriorul modelului Leon este caracterizat de proporțiile mai echilibrate și o parte din față mai îndrăzneață, precum și de liniile mai fluide. Iar habitaclul poziționează șoferul și ceilalți pasageri în centrul atenției și se remarcă prin designul minimalist și eleganță. Pe scurt, un nou concept care păstrează valorile mărcii și celor 3 generații anterioare de Leon.

Conectivitate deplină. Noul Leon este primul model SEAT care asigură o conectivitate deplină. Ce înseamnă acest lucru? La bordul vehiculului (Full Link cu Android Auto AppleCarPlay wireless), clienții pot fi la curent cu ultimele întâmplări din mediile sociale, indiferent de dispozitivul pe care-l utilizează. În exterior, aplicația SEAT CONNECT asigură controlul de la distanță al diferitelor funcții ale vehiculului, în vederea maximizării confortului și siguranței. Alături de acestea se regăsește Digital Cockpit cu ecran de înaltă rezoluție, cu diagonala de 10,25 inch și funcția de comandă vocală.

Siguranță îmbunătățită. Pilot automat adaptiv, predictiv, asistență pentru situații de urgență 3.0, asistență călătorie, asistență pentru unghiul mort și păstrarea benzii de deplasare. Acestea sunt câteva dintre cele mai avansate sisteme care fac din modelul Leon cel mai sigur creat de marcă până acum; un vehicul proiectat pentru a se orienta mai bine în mediul înconjurător și a reacționa la obstacolele întâlnite sau la manevrele bruște efectuate de ceilalți șoferi.

Lider în segment. Noul Leon depășește granițele a ceea ce este posibil, din punct de vedere al iluminării interioare și exterioare.

„Iluminatul merită scos în evidență”, subliniază Mesonero- Romanos. „Tehnologia combinată cu designul îl fac extrem de eficient și ușor de recunoscut de la mare distanță”. Tehnologia full LED îmbunătățește vizibilitatea, iar blocurile optice din spate „coast-to-coast” îi dau mai multă personalitate, făcând în același timp autoturismul mult mai vizibil pentru ceilalți șoferi.

La interior, tehnologia LED creează o atmosferă și mai captivantă. Un fascicol de lumină se extinde de-a lungul habitaclului și continuă pe portiere. „Este o contopire fascinantă de design și funcționalitate. LED-urile nu doar creează iluminatul ambiental, ci sunt combinate cu alte funcții cum ar fi: semnalizatoarele, indicatorul de frânare de urgență și detecția autoturismelor care vin din spate când portiera este deschisă; să nu uităm nici de spectacolul de întâmpinare care este splendid”, ne asigură el. Oglinzile laterale ale autoturismelor echipate cu pachetul full LED includ și lumini care întâmpină șoferul și pasagerii proiectând cuvantul ‘Hola’ pe sol când autoturismul este pornit.

Pentru programare test drive: 0241.54.54.99 sau mirabela.nicolau@exclusivauto.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*