Primăria Constanța: până când se poate face vizarea anuală a avizului program de funcționare/autorizației de funcționare

Primăriei Municipiului Constanța reamintește operatorilor economici că vizarea anuală a avizului program de funcționare/autorizației de funcționare se poate face până la data de 31 martie.

Serviciul Autorizare Operatori Economici a simplificat procedurile de vizare a actelor administrative astfel încât acest lucru se face în baza a doar 2 documente, respectiv cererea și dovada plății. Acestea pot fi transmise online la următoarea adresă de e-mail: agenti.economici@primaria-constanta.ro sau se pot depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în Bd. Al. Lăpușneanu nr.116C (incintă City Park Mall – etaj I, aripa nouă).

Pentru anul 2020, taxele aferente vizării autorizațiilor de funcționare pot fi consultate pe site-ul instituției www.primaria-constanta.ro/Despre instituție/Autorizare Operatori Economici/Acte necesare pentru diferite tipuri de solicitări/cereri legate de activitatea operatorilor economici. Taxa pentru vizarea avizului program de funcționare este de 107 lei.

Pentru relații suplimentare vă rugăm să vă adresați la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în Bd. Al. Lăpușneanu nr.116C (incintă City Park Mall – etaj I, aripa nouă), tel:0241/485565 sau la sediul instituției din Bd. Tomis nr.51, camera nr.129/122, tel: 0241/488192 sau 0241/488136.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*