Primarul din Techirghiol a cheltuit 1,2 milioane lei pe un sediu nou

sediu nou primaria techirghiol (1)

Lucrările la noul sediu al Primăriei Oraşului Techirghiol au fost finalizate.

„Începutul anului 2021 ne regăseşte într-o nouă clădire care oferă condiţii mult mai bune pentru desfăşurarea activităţii angajaţilor dar şi locuitorilor oraşului care vin la noul sediu pentru rezolvarea problemelor.”, spune primarul PNL Iulian Soceanu.

Valoarea totală a investiţiei a fost de aproximativ 1,2 milioane de lei, cu aproximativ 200.000 de lei mai puţin decât era prevăzut iniţial, banii alocaţi pentru această importantă investiţie fiind din bugetul local, din taxele şi impozitele plătite de locuitori.

„Necesitatea unui astfel de proiect consta în faptul că, sediul în care a activat Primăria Oraşului Techirghiol până astăzi are o vechime de peste 100 de ani şi reprezenta un pericol real atât pentru funcţionarii din primărie cât şi pentru cetateni.”, a mai spus primarul.

1 Comentariu

  1. Bună ziua, când ai un primar serios, care ține la bănuții comunității o investiție de anvergura aceasta se face și cu bani mai puțini dacă nu sunt alte tentații. Frumoasă construcție. Felicitări Domnu-le Primar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*